Тривають ремонти автошляхів


 

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області щодня забезпечує відновлення автошляхів. Наприклад, 4 травня, у роботах було задіяно 88 робітників та 47 одиниць техніки підрядних організацій.

 

Тривали роботи з облаштування проїзду через один з мостів на трасі Р-67 Чернігів — Ніжин — Прилуки — Пирятин у Ніжинському районі. Учора дорожники вкладали тут плити та влаштовували з’їзд. На іншому відрізку цієї ж траси провели фрезерування покриття.
На двох ділянках траси Н-27 Чернігів — Мена — Сосниця — Грем’яч дорожники провели ямковий ремонт 496 кв. метрів покриття, також ремонтували бар’єрні огородження.
Триває приведення до ладу дороги Р-69 Київ — Вишгород — Десна — Чернігів. Учора там провели ямковий ремонт на трьох ділянках — загалом 651 кв. метр. Продовжували планування узбіч.
На двох ділянках дороги Т-25-35 Козелець — Остер — Карпилівка — Сорокошичі дорожники провели як ямковий ремонт (374 кв. метри), так і аварійний суцільний ремонт. Ще 282 кв. метри покриття відремонтували на дорозі Т-10-08 Київ – Літочки – Кіпті.
На минулому тижні на дорозі Н-27 Чернігів – Мена – Сосниця – Грем'яч біля с. Снов'янка був відновлений тимчасовий об'їзд зруйнованого мосту через р. Снов.
Рух транспорту зараз проходить по тимчасовому об'їзду через старий міст, який з 2000 року був закритий для проїзду через аварійний стан. Максимальне навантаження після ремонту по тимчасовому об'їзду становить 18 тон.
Задля безпеки дорожнього руху та недопущення руйнування тимчасового переїзду після ремонту вже були встановлені попереджуючі про обмеження дорожні знаки. На жаль, зараз бачимо, що деякі водії вантажного транспорту цих обмежень не дотримуються. Тому Служба автомобільних доріг у Чернігівській області планує найближчим часом встановити габаритні рамки для обмеження руху транспорту по висоті 3,0 м. Водіїв просять враховувати наявні обмеження, бо недотримання вагових норм загрожує руйнацією тимчасового об'їзду та порушенням логістики між районами. Для транспорту вагою понад 18 тон є маршрут через Городню та Сновськ.
Тимчасовий об'їзд поблизу Снов'янки був збудований спільними зусиллями дорожників, місцевої громади та бізнесу. Будь ласка, поважайте працю людей, яку вони виконують в цей непростий час для забезпечення життєдіяльності області.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"