Газета «Чернігівщина» – прекрасна порадниця!


 

Нині переможницею нашого щотижневого розіграшу призів серед передплатників обласної газети «Чернігівщина» стала жителька села Карильське Новгород-Сіверського району Любов Петрівна Борисенко. Вона передплатила нашу газету «Чернігівщина: новини і оголошення» на друге півріччя цього року та надіслала квитанцію до редакції, вказавши свою домашню адресу і номер мобільного телефону. І ось має виграш – десять кілограмів цукру!

 

Любов Борисенко народилася в селі Нехаївка, на Коропщині. Батьки працювали колгоспниками. Закінчила філологічний факультет Ніжинського педагогічного інституту імені Миколи Гоголя (так тоді називався виш). І 36 років трудилася вчителькою мови та літератури в школі села Карильське (це – за дев’ять кілометрів від Коропа). У її трудовій книжці це – єдине місце роботи. Нині – на заслуженому відпочинку. Любові Петрівні – 63 роки. Має двох доньок та онука. Захоплюється творчістю. Письменниця, авторка трьох книжок. Обожнює квіти. Тому її оселю дуже легко знайти у мальовничому селі – там просто найбільше чарівних, прекрасних квітів! Любить мандрувати та читати.

– Мені надзвичайно подобається наша обласна газета «Чернігівщина», – розповідає Любов Петрівна. – Постійно читаю тут правдиві матеріали про війну, про наших героїчних бійців, мужніх медиків та волонтерів, а також – спогади мешканців, котрі пережили окупацію. Ці публікації – дуже важливі, актуальні, талановиті та безцінні, тому й викликають такий резонанс не лише на рідній Чернігівщині, а й по всій нашій Україні та за кордоном – у багатьох державах світу.

Вже й двотомник «Чернігів у вогні» з’явився – спільний проект газети «Чернігівщина» та ОК «Північ». Це – взагалі, унікальні книжки, створені по гарячих слідах, під час війни. Знаю, зараз готується продовження – ще одна, вже третя книжка про цю війну, нашу оборону України. Тож я щиро вдячна усім працівникам «Чернігівщини» за таку велику, подвижницьку роботу.

Також постійно із задоволенням читаю хвилюючі публікації про наших працелюбних аграріїв; цікаві краєзнавчі публікації; теплі, проникливі нариси про долі людські. Залюбки читаю мою улюблену сторінку про сад та город. Це – для душі. І увесь час знаходжу тут усе нові та оригінальні поради. Подобаються також дотепні «меми», створені полковником Олександром Єрмоленком («Морпехом»).

Тому газета «Чернігівщина» – це справді мій друг, моя порадниця, яку завжди чекаю із великим задоволенням!

 

Записав Сергій ДЗЮБА

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"