Чернігівські спортсмени стали чемпіонами України


 

З 8 по 10 березня на Волині у місті Луцьк відбувся чемпіонат України з тхеквондо ВТФ серед кадетів, юнаків та молодших юнаків. Вихованці КПНЗ «ДЮСШ Фортуна» Чернігівської міської ради взяли участь у цих змаганнях та зайняли низку призових місць.

 

Загалом у Чемпіонаті України взяли участь 650 спортсменів із 17 областей – юнаки, молодші юнаки та кадети. Для кадетів, а це спортсмени від 2012 року народження, цей чемпіонат був особливим, адже за результатами поєдинків кращі спортсмени мають шанс потрапити до збірної України.

Серед учасників були й вихованці КПНЗ «ДЮСШ “Фортуна” Чернігівської міської ради. Спортсмени, які тренуються під керівництвом тренерки Каріни Разумної, вибороли п’ять медалей у своїх вагових та вікових категоріях: 1 місце – Катерина Богатирьова; 2 місце – Валерія Дусь; 2 місце – Аня Миронюк; 3 місце – Софія Шолупець; 3 місце – Олександр Сологуб.

Катерина Богатирьова, Валерія Дусь, Софія Шолупець, Каріна Разумна

 

Спортсмени, які тренуються під керівництвом тренера Володимира Родіна, в своїх категоріях здобули три медалі. «Золото» отримала Катерина Родіна, «бронзові» медалі і 3 місце – у Антона Копила та Валерії Міх.

Спортсмени, які тренуються під керівництвом тренера Богдана Чигогідзе, вибороли дві «бронзи: у своїх категоріях зайняли 3 місце Роман Глазко та Богдан Третьяк.

Переможці і призери отримали пам’ятні нагороди, а кращі спортсмени-кадети – можливість представляти Україну на міжнародній першості.

 

Марія ПУЧИНЕЦЬ

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"