У Чернігові пройшов чемпіонат міста з тхеквондо


 

Днями в Чернігові відбувся відкритий чемпіонат міста з олімпійського виду спорту TAEKWONDO WTF серед юнаків, молодших юнаків, кадетів та юніорів. У змаганнях взяли участь близько 200 учасників із чотирьох шкіл міста.

 

Всі поєдинки чемпіонату були цікавими й безкомпромісними. Кожен із учасників намагався будь-що довести, що він сильніший за суперника. Та перемогли найкращі, а інші отримали досвід та роботу над помилками. Адже саме на змаганнях спортсмени можуть не тільки проявити себе, але й побачити, над чим потрібно ще працювати.

«В суботу у нас відбувся відкритий чемпіонат серед юніорів, кадетів, юнаків та молодших юнаків. Команди були представлені від чотирьох тренерів Чернігова, це приблизно 200 учасників. Цього дня було розіграно 38 комплектів нагород, – розповідає тренер із тхеквондо ДЮСШ «Фортуна» Каріна Разумна. – На другий день, 17 березня, проходив чемпіонат ДЮШС «Фортуна» серед діток, які ще жодного разу не брали участь у змаганнях. Їх було 90 чоловік, і всі вони отримали свої перші медалі».

Сьогодні тхеквондо – один із найпоширеніших видів спорту, а спортсмени чернігівської федерації гідно представляють нашу область на чемпіонатах і турнірах України та Європи і досягають чудових результатів.

Неодноразово наші тхеквондисти ставали переможцями і призерами чемпіонатів України, всеукраїнських та європейських турнірів.

 

Марія ПУЧИНЕЦЬ

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"