Бобровицький ЗДО ясла-садок «Золотий ключик» з новим укриттям від ЮНІСЕФ

Сьогодні в Бобровицькому ЗДО яслах-садку «Золотий ключик» знову залунали дитячі голоси, тому що заклад відновив повноцінний навчально-виховний процес після двомісячної перерви.

Підписавши Меморандум з міською радою, Міжнародна організація ЮНІСЕФ провела капітальний ремонт укриття закладу. 

Завітали до закладу дошкільної освіти  Геннадій Іванюк, виконуючий обов'язки міського голови, Юлія Петренко, заступник міського голови, Валентина Мартишевська, начальник відділу освіти, представники  Ніжинського РУГУ ДСНС та держспоживслужби в Чернігівській області, батьки вихованців.

ЮНІСЕФ стала  спонсором не лише ремонтних робіт, а й забезпечила укриття необхідним набором меблів, іграшок тощо. Тепер до послуг малечі комфортні меблі: ліжка, стільці, столики, а також атрибути для творчих та розвивальних ігор.

Для комфортного перебування дітей в укритті створено всі умови, а саме: відремонтовано стіни, підлогу, стелю в приміщенні; виконано монтаж вентиляції з функціями підігріву та охолодження повітря, яка також здійснює функцію витяжної системи; встановлено унітази з сололіфтами, умивальники, бойлер для підігріву води. 

Безмежно вдячні Міжнародній організації ЮНІСЕФ за подаровану можливість вихованцям перебувати в комфортних умовах під час повітряних тривог!

 

Відділ освіти міської ради

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"