Звільнено прокурора Чернігівської області

Генеральний прокурор Руслан Рябошапка звільнив з посад прокурорів Донецької, Полтавської та Чернігівської областей, повідомила прес-служба Генеральної прокуратури України.
Згідно з інформацією на сайтах прокуратур, звільнено головного прокурора Донецької області Євгена Бондаренко (призначений 6 липня 2016 року), головного прокурора Полтавської області Дмитра Чібісова (призначений 19 липня 2018 року), головного прокурора Чернігівської області Володимира Комашко.

Раніше Рябошапка звільнив прокурорів Вінницької, Волинської, Житомирської, Запорізької, Івано-Франківської, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Одеської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, а також Черкаської областей.

Володимир Комашко родом із Івано-Франківщини, починав там свою кар'єру. Згодом перебрався в Київську область. У 2005 - 2007 роках працював в апараті Ради національної безпеки і оборони України, де дослужився до помічника секретаря РНБО України. Працював у Державному комітеті фінансового моніторингу України на посаді заступника начальника управління та начальника юридичного управління комітету.
У 2014 році - обласний прокурор у Миколаївській області. У Чернігівську область Комашка призначив у липні 2016 році колишній генпрокурор Луценко.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"