Як ремонтують Ріпкинську школу за кошти ДФРР


Управління капітального будівництва Чернігівської ОДА систематично здійснює перевірку ходу ремонтно-будівельні робіт на інфраструктурних об’єктах. Так, зокрема, вчора начальник Управління Андрій Тишина побував у Ріпкинській ЗОШ № 2.

Тут наразі за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку триває ремонт покрівлі приміщення із застосуванням енергозберігаючих технологій. На це передбачено 5,3 мільйона гривень. Співфінансування з місцевого бюджету – 838 тисяч гривень. Уже виконано значний об’єм робіт. До речі, вони проводяться з використання сучасних матеріалів, більш стійких до зовнішніх пошкоджень та, водночас, екологічно безпечних.

До слова, це опорна школа, в якій навчаються понад 530 учнів із 19 сіл району. Заклад зарекомендував себе як школу-інноватора, адже активно впроваджує нові методики, співпрацює з міжнародними організаціями, застосовує сучасні педагогічні практики, бере участь пілотних міністерських навчальних проєктах. Важливо, щоб діти здобували знання в умовах, які відповідають вимогам Нової української школи.

Як запевнив голова Ріпкинської РДА Геннадій Поляк, райдержадміністрація всіляко сприяє якнайшвидшому завершенню ремонтно-будівельних робіт у цьому закладі.

Довідково. Управління капітального будівництва ОДА цьогоріч є замовником проведення робіт за кошти ДФРР на 10 інфраструктурних об’єктах. На це заплановано майже 85,3 мільйона гривень державних коштів. Наразі область отримала 55,5 мільйона гривень.

За інформацією Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю та Управління капітального будівництва Чернігівської облдержадміністрації

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"