Ніжинський учипель отримав «Посилку успіху»


 

Ніжинська ЗОШ № 17 отримала нові м’ячі, скакалки, фішки, набори для настільного тенісу, бадмінтону, каремати, манішки за перемогу вчителя фізичної культури Юрія Мовчана у Всеукраїнському проекті KLITSCHKO FOUNDATION. Всього у так званій «Посилці успіху» приїхав спортивний інвентар майже на 5 тисяч гривень.


Юрій Валентинович влітку під час власної відпустки навчався за модулями: «Самовизначення і командна робота», «Комунікації», «Здоровий і активний спосіб життя», «Протидія булінгу», «Психологія», «Цілі сталого розвитку», «Подолання викликів», «Командотворча гра «Еверест»», а потім втілював отримані знання на практиці.
«На початку літа на шкільну електронну пошту прийшло запрошення взяти участь у цьому конкурсі. Я відразу запропонувала нашому Юрію Валентиновичу, - розповідає директор школи №17 м. Ніжина Тетяна Власенко. - Справа в тому, що це було влітку, під час його відпустки. Проте Юрій Валентинович погодився, ми створили анкету і відправили. Вже після того, як його анкету відібрали(всього було відібрано 240 анкет вчителів фізкультури з усієї України - Авт.), він проходив он-лайн курси, отримував завдання і виконував їх. З початком навчального року він склав проект із використанням домашніх завдань та на основі тих знань, які отримав під час он-лайн занять, захистив його і переміг. Наш Юрій Валентинович - це приклад активності, працелюбності, творчості, наполегливості, досвіду, любові до обраної професії, розуміння та підтримки дітей!»
В Чернігівській області всього дві школи отримали такі посилки. Для школи такий інвентар просто необхідний, адже зараз тут навчаються 370 дітей, і кожен м’яч, кожна скакалка має цінність. До речі, це не перша перемога цієї школи на спортивній ниві, адже вони вже вигравали гроші на спортивне обладнання.
«Два роки тому наша шкільна команда, в яку входили учні, вчителі та батьки, посіли друге місце на міських змаганнях, за що отримали 100 тисяч гривень, - розповідає Тетяна Федорівна. - Тоді купувати інвентар за ці кошти не можна було, лише спортивні тренажери і приладдя. Тож наш Юрій Валентинович створив спортивну залу для старшихучнів, ботам багато силових тренажерів, та закупили мат і шведську стінку для молодших учнів. Усі діти дуже задоволені».


Марія ПУЧИНЕЦЬ, фото з відкритих джерел

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"