Смертельна ДТП на Прилуччині


 

3 травня близько 21-ї години до поліції надійшло повідомлення, що біля села Петрівське Сухополов’янської громади зіткнулись три автомобілі. Внаслідок ДТП загинули троє людей.

 

На місце події негайно виїхала група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група Прилуцького районного відділу поліції, слідчий з розслідування злочинів у сфері транспорту обласної поліції та спеціаліст-автотехнік НДЕКЦ. За попередньою інформацією поліції, водій автомобіля «Ауді», здійснюючи обгін легковика «Фольксваген», виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з вантажівкою з напівпричепом. У результаті автопригоди всі троє чоловіків, які перебували в автомобілі «Ауді», загинули. Водії та пасажири інших автомобілів не постраждали. Транспортні засоби поліцейські вилучили до відділу поліції.
Слідчий з розслідування злочинів у сфері транспорту обласної поліції під процесуальним керівництвом Чернігівської обласної прокуратури розслідує кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб). Поліцейські з’ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди. У рамках провадження призначено низку експертиз. Тривають слідчі дії.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"